Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

Liittyminen

Olet päättänyt siis liittyä? Hienoa! Täytä alla oleva hakemus ja odottele ylläpitäjien tuomiota. Mustalla kirjoitetut kohdat ovat pakollisia. Huomaathan korostetut kohdat.

 

Pelaajanimi: Jokaisella pelaajalla voi olla vain yksi pelaajanimi. Mieti se siis tarkkaan. On sanomattakin selvää, että omaa nimeä ei pelaajanimeksi kannata laittaa. Jos sinulla on jo kissoja mukana pelissä, ei sinun tätä tarvitse täyttää.

Kissan nimet: Pennulle tulee nimen loppuun -pentu liite ja oppilailla -tassu liite. Voit aloittaa joko pennusta tai oppilaasta. Esim. Valkopentu, Valkotassu, Valkosydän

Nimen selitys: Mistä nimi tulee?

Kissan sukupuoli: Onko kissasi naaras vai kolli?

Kissan klaani/heimo: Onko kissasi Niittyklaanissa, Metsäklaanissa, Vesiklaanissa, Suoklaanissa vai Vuoriklaanissa? Vai kuuluuko hän Isojen kivien heimoon tai Piikikkäiden ruusujen heimoon. Jos kissasi on kotikisu, luopio tai erakko, kerro se tässä.

Pikakuvaus: Kerro yhdellä tai kahdella virkkeellä millainen kissasi on.

Kissan ulkonäkö: Kerro vähintään viidellä virkkeellä kissasi ulkonäöstä. Vaikka arvostammekin mielikuvitusta, pidetään kissat kuitenkin realistisina. Ei siis pinkkejä silmiä ja glitter siipiä, kiitos.

Kissan luonne: Kirjoita vähintään viidellä virkkeellä kissasi luonteesta. Tässä voit käyttää mielikuvitusta oikein reilusti.

Muuta: Haluatko vaikka kertoa kissasi perheestä? Tee se tässä.

Menneisyys: Onko kissallasi erikoinen menneisyys? Kerro se tässä.

Perheenjäsenet: Haluatko kissallesi npc perheen? Kerro tässä heidän nimensä, sukupuolensa, klaaninsa ja pikakuvauksensa. Jos haluat kissasi perheenjäseneksi jonkun pelaajan kissan, sovi asiasta kyseisen pelaajan kanssa. Voit myös pyytää ylläpitäjiltä luvan saada valmiita npc hahmoja kissasi perheenjäseneksi.

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Pilvi

08.09.2019 22:05
Kirjoitin väärin äskeiseen.
Klaani on siis Vesiklaani

Nimi: Pilvi

08.09.2019 22:02
Pentunimi: Liljapentu
Soturinimi: Liljasade
Klaani: Jokiklaani
Sukupuoli: naaras

Ulkonäkö: Liljasade on vaalea, solakka naaras. Liljasade on täysin vaalea lukuun ottamatta paria vaalean harmaata kohtaa. Harmaat kohdat ovat, tassuissa, hännänpäässä ja korvan-nipukoissa. (kohdat sulautuvat turkkiin) Liljasateen siniset silmät loistavat yleensä positiivista, innokasta hehkua.

Luonne: Liljasade on Jokiklaanin ilopilleri. Kun taas hänen siskonsa on aivan toista maata. Silti he ovat todella läheisiä. Liljasade osaa olla pisteliäs, mutta on enimmäkseen lempeä ja ystävällinen. Liljasateella tuntuu riittävän ymmärrystä ja energiaa kaikkeen ja kaikille.

Perhe:
Ratamotäplä, emo.
Aurinkoahven, isä (kuollut).
Aamukaste, sisko.

Toiveet:
Liljasade haluaisi joskus pentuja ja kumppanin. Liljasade ei tavoittele seuraavaa toivetta kunnianhimoisesti, mutta joskus toivoisi sen toteutuvan. Varapäällikkyys.

Muuta:
Liljasade ei arvioi kissoja heidän ulkönäkönsä perusteella, vaan luonteen. Liljasade ei inhoa ketään.

Nimi: Kuiske

18.05.2018 11:20
Pelaajanimi-Kuiske
Kissan nimet-Kuisketassu, Kuiskevirta
Kissan sukupuoli-naaras
Kissan klaani-Metsäklaani
Pikakuvaus-Vaaleanharmaa naaras jolla on tummempia juovia ja siniset silmät.
Kissan ulkonäkö-Kuiskevirran kaunis, pitkä turkki on vaaleanharmaa. Hänellä on turkissaan tummempia juovia. Korvat ja häntä ovat pitkät. Korvan- ja hännänpäät tummanharmaat. Päässä ainoat kuviot ovat kaksi pystyjuovaa silmien kohdalla. Silmät taivaansiniset.
Luonne-Kuiskevirta on luonteeltaan hyvin ujo. Häneen voi luottaa todella hyvin, sillä hän ei ole valehdellut koskaan. Hän saattaa suuttua helposti, mutta ei ole pitkävihainen. Jotkut pitävät häntä salaperäisenä. Jos joku lähimmäinen kuolee, Kuiskevirta suree pitkään.

Nimi: Seittisilmä

20.11.2017 07:28
Nettinimi: Seittisilmä
Nimi: Spots(Läikkä)
Sukupuoli: naaras
Klaani: kotikisu
Pikakuvaus: Bob-tailin ja mainecoonin risteytys.

Ulkonäkö: Spots on bob-tailin ja maine coonin risteytys. Spots on kilpikonnakuvioinen (oranssi punertava ja musta täpläinen) puolipitkäkarvainen, lyhythäntäinen. Spotsilla on siniset suuret silmät. Spotsilla on musta kaulapanta. Spotsilla on vaaleanpunainen musta täpläinen kuono. Spotsilla ei ole kovin teräviä kynsiä eikä pitkiäkään. Spots on isokokoinen.

Luonne"Spots on vapaa sielu, mutta silti tottelee joskus. Spots ei pidä seurasta koska muut pilkkaavat häntä, koska Spotsilla on töpöhäntä. Spots ei ole kovin leikkisä, tai seuranhaluinen. Kuitenkin joskus Spots kaipaa kaksijalkojensa huomiota.

Muuta: spotsin emo oli kilpikonnakuvioinen bob-tail, hänen isänsä oli maine coon mutta punertavatäpläinen.

Yksityinen viesti

11.06.2017 19:54

Nimi: Kittafani

07.06.2017 15:32
Nettinimi: Kittafani

Nimi: Rikkotassu

Oppilasnimi: Rikkotassu

Pentunimi: Rikkopentu

Soturinimi: Rikkokynsi

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Suoklaani

Luonne: Rikkotassu on aika ystävällinen, mutta hän suuttuu helposti. Hänen ei aina voi luottaa, sillä hän valehtelee paljon. Hän kunnioittaa kuitenin klaaniansa. Hän on kateellinen joillekkin klaanilaisillensa. Hän on aika villi, ja siitä hän saa kuulla aika paljon, mutta hän joskus jopa hyvin rauhallinen.

Ulkonäkö: Rikkotassu on musta kolli, jolla on sileä turkki. Hänen silmänsä ovat kirkkaan siniset. Hän on ruumiinrakeenteeltaan solakka ja hänellä on aika pitkät jalat. Hänellä on pitkä häntä ja terävät kynnet ja hampaat. Hänellä on normaalin kokoiset korvat ja pitkät viikset.


Nimi: windy

21.12.2016 14:13
Hups vuoriklaaniin*

Nimi: windy

21.12.2016 14:12
Nettinimi:windy

Nimi:ratamotassu

Oppilasnimi:ratamotassu
r
Pentunimi:ratamopentu

Soturinimi:ratamosydän(isänsä ja äitinsä kunniaksi tämä haluaisi ratamosydämmen/sydän tulee äitistä ja ratamo isästä mieleen)

Sukupuoli: Naaras

Klaani: vuoriklaani

Luonne:tämä on hyvin kiltti ja hiljainen, tämä tykästyy johonkin kissaan tämä yrittää näyttää tunteensa jollakin keinon, tämä suutuu ja loukaantuu helposti mutta tämä on vihainen vähän aikaa, välillä tämä saa surukohtauksi joten tämä on hyvin herkkä, tämä itkee helposti jos tämän läheinen tai edes joku kuolee, tämä on hyvin säikky ja pelokas naaras, tämä pelkää melkein kaikkea, tämä vihaa valehtelua ilkeilyä ja kiusaamista.

Ulkonäkö:naaras on kilpikonna kuvioinen jolla on sinivihreät silmät, tämän häntä on hyvin pitkä ja tämän viikset ovat myös normaalia pitemmät, tämän kynnet ovat hyvin terävät ja niihin tartuu yleensä sammalta, tämän toisen silmän yllä on musta täplä, naaras on hyvin pieni kokoisekseen ja tämä on hyvin siro, tämä on lyhyt karvainen ja painaa vähän.

Menneisyys:emo on tuulisydän joka on isojen kivien heimossa nykyinen kunigatar sillä tämän emo ei sopinut vuoriklaaniin, tämän isä on ratamokäpälä joka vaihtoi klaania koska tämä ei ollut uskolinen metsäklaanille vaan suoklaanille, tällä on nykyään kolme siskopuolta ja kolme velipuolta. Tällä on myös kaksi siskoa ja veli eli heidän nimet ovat varjotassu,sydäntassu ja lehtitassu. Tämän velipuolet ovat: ruskapentu suoklaanista,pitkäpentu isojen kivien heimosta ja usvapentu suoklaanista. Tämän sisko puolet ovat varispentu isojenkivien heimosta, yötassu suoklaanista ja jokitassu isojenvuorten heimosta.

Muuta:tällä on emo isojenkivien heimossa nyt ja isä niityklaanista ja tällä on isän kautta myös suoklaanin verta tämän emon sukujuuret ylettyvät piikikäiden ruusujen heimoon ja varjoklaaniin sillä tämän emon emon isän emon emon jen jen...emon isä on vesiklaanista ja tämän isän sukujuuret ovat vuoriklaanista
Toiveet:tämä toivoo että pääsisi päälikköksi vesiklaaniin

Ropettaja:windy

Nimi: Vadelma

05.10.2016 22:42
Tuhkapentu hyväksytty!

Nimi: Jylemm75d

29.09.2016 20:14
Kissan nimet: Tuhkapentu, Tuhkatassu, Tuhkamieli

Kissan sukupuoli: Kolli

Kissan klaani: Metsäklaani

Pikakuvaus: Smokki-kuvioinen, yksinolosta pitävä kissa.

Kissan ulkonäkö: Tuhkapentu on smokki-kuvioinen kolli, jolla on raidallinen häntä. Hänen oikea silmänsä on meripihkan värinen, ja vasen keltainen. Tuhkapennun vasen käpälät ovat valkoiset, samoin kuono, ja sen ympärystä. Hänen turkkinsa muistuttaa hieman mustavalkoisen huskyn turkkia. Tuhkapentu on vahva, ja suht. laiha.

Kissan luonne: Tuhkapentu on ylsinolosta pitävä, hieman mystinen ja hiljainen kissa. Tuhkapennulla on hieman piikittelevä luonne, mutta kyllä hän ystävällinenkin osaa tarpeen vaatiessa olla. Tuhkapentu ei ole kauhean seurallinen, ja viihtyy parhaiten emonsa, tai siskonsa kanssa. Hänet on usein vaikea tavoittaa, saatika sitten saada kuuntelemaan kenenkään asiaa tai uutisia. Vaikkei uskoisi, Tuhkapentu ei koskaan hylkäisi, pettäisi tai jättäisi pulaan klaaniaan eikä perhettään.

Muuta: Tuhkapennun emo on Katajasiipi( oma hahmo ) ja isä Loikkakynsi( oma hahmo. Valitettavasti kuollut ). Tuhkatassun sisko on Raparperipentu( oma hahmo. Soturinimi Raparperihäntä ja oppilasnimi Raparperitassu ) ja veli Pihkapentu( oma hahmo. Soturinimi Pihkaturkki ja oppilasnimi Pihkatassu ).

Menneisyys: Tuhkapennun selässä olevat kolme arpea( jotka unohdin mainita ulkonäössä, sori :( ) ovat muistona hänen isästään ja siitä, miten urheasti tämä puolusti kumppaniaan ja pentujaan suurikokoisilta ketuilta. Loikkakynsi kuoli raa-asti, ja siksi Tuhkapennulla on traumat ketuista, ja hän pyrkii tappamaan jokaisen näkemänsä ketun, pennut mukaanlukien. Viimeinen Tuhkapennun näkemä asia ennen pyörtymistään, oli hänen isänsä päätön ruumis ketun hampaissa. ( lupaan kirjottaa tarinan siitä, jos hahmoni hyväksytään! Muuten, ottaisin todella mielelläni vastaukseni sähköpostiinikin. :D )

Nimi: Vadelma

03.09.2016 12:53
Huurrepentu hyväksytty

Nimi: Tuuttifluutti

01.09.2016 21:59
Kissannimi: Huurepentu, Huuretassu, Huurekatse.

Nimenselitys: Katse näytää aina huurteiselta. Vaikka hän näkeekin.

Kissan sukupuoli: Naaras.

Kissan klaani: Syntyy Vuoriklaanissa mutta elää elämänsä Niityklaanissa.

Pikakuvaus: Harman naaras valkoisin laikuin.

Kissan ulkonäkö: Kissa on hoikka ja sileä turkkinen naaras. Silmät ovat taivaan siniset. Häntä on tuuhea ja kaunis. Selässä on valkoisia laikkuja, kuten kasvoissakin. Etu tassut ovat valkoiset, vata puolikin on valkoinen. Taka tassut ovat harmaat. Hännän pää on valkoinen.

Kissan luonne: Kissa on totinen eikä hätääny helposti. Osaa olla iloinen mutta pusuu tyyneenä. Yritää kaikensa mukaan noudataa soturilakia. Mutta joskus elää niinkuin sitä ei olisisi. Syy on siinä että naaras kissan emo on vuoriklaanin parantaja. Hänelle on kerrottu mutta hänen veljensä eivät tiedä sitä. Hän ei edes tunne Suoklaanin veljeään.

Muuta: -

Mennesys: Syntyy sateesä Niityklaanin ja Vuoriklaanin rajalla.

Perheen jäsenet:

Emo: Kiiltotassu, Vuoriklaani
Isä: Savumyrsky,Niityklaani
Veljet: Usvapentu,Niitypentu.
Emon emo:Orvokkikyhky
Emon veljet: Kuupentu, Susi/Vikapentu
Emon sisko: Omenakukka
Emon emon emo:Kultasilmä
Emon emon isä: Leijonatähti
Isän emo: Ohrahäntä
Isän veli: Taivastuli

En ole tutustunu sukun kauhean hyvin. Joten tosta voi ihan huvin putuu joita kuita.

Nimi: Vadelma

01.09.2016 21:01
Pörriäistassu hyväksytty!

Tuutti ei mielellään enää sokeita kissoja. Niitä on jo huomattavan paljon.

Nimi: Tuuttifluutti

01.09.2016 20:50
Kissannimi: Huurepentu, Huuretassu, Huurekatse.

Nimenselitys: Katse näytää aina huurteiselta.

Kissan sukupuoli: Naaras.

Kissan klaani: Syntyy Vuoriklaanissa mutta elää elämänsä Niityklaanissa.

Pikakuvaus: Harman sokea naaras valkoisin laikuin.

Kissan ulkonäkö: Kissa on hoikka ja sileä turkkinen naaras. Silmät ovat taivaan siniset. Häntä on tuuhea ja kaunis. Selässä on valkoisia laikkuja, kuten kasvoissakin. Etu tassut ovat valkoiset, vata puolikin on valkoinen. Taka tassut ovat harmaat. Hännän pää on valkoinen.

Kissan luonne: Kissa on totinen eikä hätääny helposti. Osaa olla iloinen mutta pusuu tyyneenä. Yritää kaikensa mukaan noudataa soturilakia. Mutta joskus elää niinkuin sitä ei olisisi. Syy on siinä että naaras kissan emo on vuoriklaanin parantaja. Hänelle on kerrottu mutta hänen veljensä eivät tiedä sitä. Hän ei edes tunne Suoklaanin veljeään.

Muuta: -

Mennesys: Syntyy sateesä Niityklaanin ja Vuoriklaanin rajalla.

Perheen jäsenet:

Emo: Kiiltotassu, Vuoriklaani
Isä: Savumyrsky,Niityklaani
Veljet: Usvapentu,Niitypentu.
Emon emo:Orvokkikyhky
Emon veljet: Kuupentu, Susi/Vikapentu
Emon sisko: Omenakukka
Emon emon emo:Kultasilmä
Emon emon isä: Leijonatähti
Isän emo: Ohrahäntä
Isän veli: Taivastuli

En ole tutustunu sukun kauhean hyvin. Joten tosta voi ihan huvin putuu joita kuita.

Nimi: Jenix (ent. Nuu)

26.08.2016 08:05
Pelaajanimi: Jenix

Kissannimet: Pörriäistassu, Pörriäissiipi

Nimen selitys: Naaraan turkki on pörröinen

Kissan sukupuoli: Naaras

Kissan klaani: Vesiklaani

Pikakuvaus: Energinen vihreät silmät omaava pörröturkkinen naaras

Kissan ulkonäkö: Pörriäissiipi on valkea naaraskissa. Hänellä on kolme hunajanvaaleaa täplää. Ensimmäinen niistä peittää oikean silmän ja korvan, sekä puolet takaraivosta. Toinen sijaitsee vasemmassa lavassa ja kolmas värittää alaselkää ja osaa hännästä. Naaraan keskipitkä turkki on sileää ja pörröistä, sekä pehmeää. Pörriäisiipi on pienikokoinen ja solakka naaras. Hänellä on kapeat lavat. Naaraan jalat ovat pitkät ja tassut sirot. Neitosella on melko tasaiset, mutta kauniit kasvot. Hänen korvansa ovat pienet ja sirot, ja niistä oikeanpuoleinen on leprallaan. Pörriäissiivellä on haaleanvihreät silmät. Ne ovat melko isot ja mantelinmuotoiset. Niissä on aina iloinen pilke. Naaraan kirsu ja polkuanturat ovat vaaleanpunaiset. Hänen kyntensä ovat valkeat ja terävät. Neitosen viikset ovat pitkät ja valkeat.

Luonne: Pörriäissiipi on energinen ja iloinen naaraskissa. Hän ei tunnu pysyvän ikinä paikallaan, minkä lisäksi hän omaa keskittymisvaikeuksia. Positiivinen naaras hymyilee lähes aina, eikä vaivu helposti epätoivoon. Pörriäissiipi on myös utelias, seikkailunhaluinen ja hieman uhkarohkea. Nämä lisättynä kovapäisyyteen, johtaa naaraan usein vaikeuksiin. Myös itsevarmuutta naaraalta löytyy kuten uskollisuuttakin. Neitokainen voi puhua jopa klaanin päällikölle ujostelematta. Luotettavuuttakin neidistä löytyy. Hänelle voi kertoa mitä tahansa pelkäämättä että hän kertoisi sitä eteenpäin. Tähtiklaania tai Vesiklaania naaras ei pettäisi mistään hinnasta.

Muuta: Pörriäissiipi on ketterä ja hyvä kalastaja. Uiminenkin sujuu häneltä. Taistelu ja jäljitys eivät ole naaraan vahvuuksia, kuten ei juoksukaan.

Menneisyys: Syntyi hiirenkorvan aikaan Vesiklaanilaiselle kuningattarelle veljensä kanssa.

Perheenjäsenet:
Emo: Ruusukukka: Punertava naaras vihrein silmin, rauhallinen ja lempeä.
Isä: Valkoraita: Musta kolli valkeilla raidoilla ja sinisillä silmillä, rento ja avoin.
Veli: Ampiaisviilto: Pikipusta keltasilmäinen kolli, uskollinen ja rohkea.

Nimi: Ulpukka

13.08.2016 23:29
Pelaajanimi: Ulpukka

Kissan nimet: Seittitassu, Seittimarja/Seittisydän (ehkä)

Nimen selitys: Seittitassun nimi tulee hänen hopeanharmaasta turkistaan, jossa on pieniä raitoja.

Kissan sukupuoli: Naaras

Kissan klaani/heimo: Vesiklaani

Pikakuvaus: Seittitassu on iloinen pieni naaras, jolla on elinikäinen arpi kyljessä.

Kissan ulkonäkö: Seittitassu on pieni naaras, jolla on hopeanharmaa turkki, vaaleanharmaat korvat, tuhkanharmaat tassut ja oikeassa kyljessään syvä, elinikäinen arpi, jonka hän sai pentuna, kun harhaili Ukkospolulle. Hänellä on vihreänsiniset silmät ja hänen turkissaan on risteilevän seitin näköisiä, turkkiin sulautuvia, eri harmaiden sävyisiä, ohuita raitoja.

Kissan luonne: Seittitassu on hyvin rauhallinen, lempeä, iloinen ja kiltti kaikille, mutta saattaa välillä unohtua ajattelemaan syntyjä syviä. Hän ei haasta riitaa, mutta jos saat viholliseksesi Seittitassun, tarkista vähän väliä, onko häntäsi tallella. Seittitassu on melko lyhytvihainen, ja yleensä hänellä on hyvä syy olla vihainen, jos hän ei heti lepy.


Muuta: Seittitassun emo Liekkikukka kuoli pahaan mustayskäepisodiin, joka pyyhkäisi Vesiklaanin yli, mutta Seittitassun kaksi veljeä Salamatassu ja Ukkostassu sekä Seittitassun isä Hiekkakynsi selvisivät, mutta Ukkostassu kuoli taistelussa Niittyklaania vastaan.

Menneisyys: Eipä muuta kuin se, että Seittitassu pentuna harhaili Ukkospolulle, ja hirviössä roikkuva kirkaskiven pala sivalsi hänen kylkeensä arven. Salamatassu (silloinen Salamapentu) löysi hänet ja hälytti apua. Kun Seittitassu oli parantajan pesässä, hän kävi välillä itse salaa hakemassa oikeat yrtit haavoihinsa vaikka ei edes tiennyt yrttien nimiä. Sen takia hän ei halua olla soturi vaan parantaja.

Perheenjäsenet: -Minä toivon että Seittitassu hyväksytään ja muuten pieni toive, joka varmaan tuli tuosta tekstistä selväksi: Haluaisin, että Seittitassusta tulisi parantajaoppilas Vesiklaaniin. Jos olisi mitenkään mahdollista :)

Nimi: Tuuttifluutti

06.08.2016 19:53

Kissan nimi: Kirsikkatassu, Kirsikkasydän.

Nimenselitys: -

Kissan sukupuoli: Naaras kissa

Kissan klaani: Suoklaani

Pika kuvau ja -luonne: Iloinen kilpikonna kuvioinen naaras kissa.

Ulkonäkö: Naaras kissa on hyvin hoikka ja kaunis. Ruumiinrakenneelta myös ketterä. Omituista, mutta Kirsikkatassulla on leveät lavat. Häntä on pitkä ja tuuhea. Kissalla on valkoisia kilpikonnakuvioita.
Otsassa on paljon pieniä oranseja ja mustia pilkkuja.
Selässä olevat pilkut ovat isompia. Korvat ovat kauniit ja normaalin kokoiset. Naaras on normaalia hiukan pienempi.

Luonne: Hän on tyyni. Innostuu helposti mutta pysyy rauhallisena.
Aina iloinen ei suutu mistään. Patsi joskus on vähän äreä.
Tykää monista klaaninsa kissoista. Ei kuitenkaa kolleja kumartele. Hän odotaa että joku kolli löytäisisi hänet kumarrettavaksi.

Muuta:-

Meenneisyys: Löydetiin jo nuorena hylättynä, mutta kasvatetii klaanissa.

Perheen jäsenet:-

//Tulikissa? Jos tarkistat tän hakemuksen niin en löytänyt mitään virheitä enään. Minulla on todettu kirjoitus häiriö mutta yritän tarkistaa virheeni. :D

Vastaus:

Kirsikkatassu: Hyväksytty!

♦Mestariksi Mahlaviiksi!

♦Jonkin verran kirjoitusvirheitä löysin, mutta muuten hyvä hakemus.

♦ Iloisia hetkiä Kirsikkatassulla kirjoittamiseen!

-Tulikisu-

Nimi: Unikko

06.08.2016 10:27
Pelaajanimi: Unikko (tulevaisuudessa ehkä joku muu)

Kissan nimet: Ruskotassu, Ruskolaulu

Nimen selitys: Rusko-alku tulee siitä, kun hän syntyi iltaruskon aikaan kauniissa maisemissa.

Kissan sukupuoli: Naaras

Kissan klaani/heimo: Vesiklaani

Pikakuvaus: Kaunis, punaruskea naaras, jolla meripihkan väriset silmät. Myös kaunis ääni ja hoikka ruumiinrakenteeltaan.

Kissan ulkonäkö: Ruskolaulu on kokonaan punaruskea naaraskissa. Hän on melko kaunis, ja omaa kauniit meripihkan väriset silmät, joissa on hitusen hilpeyttä aina joskus. Ruskolaulun ruumiinrakenne on solakka ja hoikka. Hänellä on pitkä ja tuuhea häntä, joka tuntuu silkinpehmeältä kuonoa vasten. Hänellä on pitkät viikset, joita on normaalin verran. Polkuanturat ovat kovat, ja ne soveltuvat enimmäkseen kivikkoon, mutta pehmeällä metsämaalla pehmeyttä hän ei niinkään tunne, vaikka tietää sen.

Kissan luonne: Ruskolaulu on ystävällinen ja mukava kissa. Hän on hieman arka ja hiljainen, mutta hakeutuu yleensä mieluusti muiden seuraan. Hiljaisuus jopa tekee hänestä kiinnostavamman. Ruskolaulu ei pidä valehtelemisesta, eikä epämukavasta kohtelusta. Hän voi olla välillä vaikeampikin käsitellä. Ruskolaulu on rohkea ja itsevarma, mutta miettii lähes aina ennen kuin tekee typeriä valintoja. Hän ei soita suutaan turhaan.

Muuta: Ruskolaululla on kaunis ääni. Hän haluaisi kuningattareksi hoitamaan pentuja.

Menneisyys: Ruskolaulun emo, Utuviiksi on menehtynyt taistelussa. Hänen isänsä kirjaimellisesti katosi eräänä päivänä, eikä tätä olla nähty sen koommin.

Perheenjäsenet: -

Vastaus:

Ruskotassu: Hyväksytty!

♦Mestariksi Haukisielu!

-Tulikisu-

Nimi: Tuuttifluutti

05.08.2016 19:22
Kissan nimi:Kirsikkatassu,Kirsikkasydän.

Nimenselitys:-

Kissan sukupuoli:Naaras

Kissan klaani:Suoklaani

Ulkonäkö: Naaras kissa on hyvin hoikka ja kaunis. Ruumiin rakeen teeltaan myös ketterä. Omituista mutta Kirsikkatassulla on leveät lavat. Häntä on pitkä ja tuuhea. Kissa on kuvioitu "valkoisella kilpikonalla".
Itsassa on paljon pieniä oranseja ja ustia pilkkuja.
Selässä olevat pilkut ovat isompia. Korvat ovat kauniit ja normaali kokoiset. Naaras on normeelia hiukan pienempi.

Luonne: Tyyni. Innostuu helposti mutta pysyy rauhallisena.
Aina iloinen ei suutu mistään. Patsi joskus on vähän äreä.
Tykää kaikista. Ei kuitenkaa poikia kumartele. Hän odotaa että joku poika löytäisisi hänet kumarrettavaksi.

Muuta:-

Meenneisyys: Löydetiin jo nuorena hylättynä mutta kasvatetii klaanissa.

Perheen jäsenet:-


Vastaus:

Kirsikkatassu: Ei hyväksytty!

♦Kissan nimessä, sukupuolessa ja klaanissa jätä kaksoispisteen ja esim. Kirsikkatassun väli.
Näin:

Kissan nimi: Kirsikkatassu, Kirsikkasydän

Kissan sukupuoli: Naaras

Kissan klaani: Suoklaani

♦Kirjoitusvirheet. Niitä on minun makuuni liikaa. Ensimmäinen kirjoitusvirhe on sanassa ruumiinrakenteeltaan. Kyllä vain, se on yhdyssana. Laitan tähän kaikki kirjoitusvirhe sanat korjailtuna, että voit korjata ne:
Naaras kissa > Naaraskissa
kilpikonalla > kilpikonnalla
Itsassa > Otsassa
ustia > mustia
normaali kokoiset > normaalin kokoiset
normeelia > normaalia
Patsi > Paitsi
Tykää > Tykkää
odotaa > odottaa
kasvatetii > kasvatettiin
Suosittelen todella kiinnittämään huomiota kirjoitusvirheisiin. Kun olet tehnyt hakemuksen/tarinan kannattaa lukea hakemus/tarina ja uudestaan ja korjata mahdolliset kirjoitusvirheet.

♦Kissa on kuvioitu "valkoisella kilpikonnalla". Jotenkin sekava lause. Suosittelen, että laittaisit sen näin: Kissalla on valkoisia kilpikonnankuvioita.

♦Luonteessa ensimmäinen lause: Tyyni. Laittaisit mieluummin: Hän on tyyni.
Ja lause: Tykkää kaikista. Ei kai kukaan voi pitää kaikista. Jos vaikka joku kiusaa kissaasi, pitääkö kissasi hänestä? Tuskinpa.
Luonteessa älä puhu pojista. Kissoille pojat ovat kolleja.

♦Pikakuvaus-kohta on pakollinen, mutta se puuttuu hakemuksestasi.

♦Muuta-kohdan lauseessa hylättynä ja mutta sanojen välissä pitää olla pilkku. Eli lause menisi näin: Löydettiin jo nuorena hylättynä, mutta kasvatettiin klaanissa.

-Tulikisu-
(Pilkunviilaaja)

Nimi: Tuuttifluutti

04.08.2016 19:37
Kissan nimi:Kuupentu,Kuutassu, Kuumieli.

Nimen selitys: Turkki kiltelee Kuun valossa.

Kissan sukupuoli:Kolli

Kissan klaani:Vuoriklaani

Pikaluonne ja kuvaus: Musta vähän sekava kolli.

Ulkonäkö:Yön musta kolli. Turkki on sysi musta. Silmät vaalen siniset. Ne näytävät jäältä. Häntä on ohut mutta pitkä. Hänen rakenne on räjerä ja lavoista löytyy voimaa.
Takajalat ovat voimaa täynnä. Etu tassojen kynnet ovat todella terävät.Korvat ovat normaali kokoiset.
Kolli on aika loilla "normaalin" kokoinen.

Luonne:Sekava. Ailhatelee monessa asiassa. Joskus vetää toiselta korvat päästä ja toisinaan hän pelastaisi kenen tahansa hegnen.Taisteluissa hänen mielessä pyörii vain yksi asia. Voitto! Tämä kolli ei siedä häviämistä.
Äreä yleinsä kaikille. Hän havitelee kaiken halintaa klaaninsa avulla.

Muuta: Vihtyy yksin hyvin.

Menneisyys:-

Perheenjäsenet: Pitää ruvetä kirjoittelemaan kunnolla!

Emo:Orvokkikyhky.

Isä:Tulisielu.

Siskot:Omen atassu ja Kiitlotassu.

Veli:Susipentu.

Isän sisko:Hiekkatassu

Emon sisko: Leoparditäplä

Emon veljet: Roihutassu ja Keltapentu.

Emon emo:Kultasilmä.

Isän emo:Sori en tiiä ;)

Emon isä:Leijonatähti.

Lopusukuu en ees tiiä. Sori tää pn aika lyhyt ;D


Nimi: Lumi

04.08.2016 19:36
Pelaajanimi: Lumi

Nimet: Susipentu, Vikapentu, Vikatassu, Vikamieli

Nimen selitys: Susi alku tulee kollin jonkin verran sutta muistuttavasta ulkonäöstä. Vika alku, jonka tämä saa myöhemmin nimekseen, tulee mielenvikaisuudesta, joka täydentyy soturinimellä -mieli.

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Vuoriklaani

Pikakuvaus: Mieleltään vinksahtanut todella vaalean kellertävän ja harmaan eri sävyjen kirjava kolli.

Ulkonäkö: Kirjava kolli. Pohjavärinä on todella vaalean kellertävä. Väri näyttää lähes kermankeltaiselta. Väri sekoittuu harmaan eri sävyihin, jotka saavat tämän turkin näyttämään kirjavalta. Turkissa on vaalean harmaata, harmaata ja tummanharmaata sikin sokin. Lähempänä päätä on myös hopeanharmaata. Päässä värit ovat enimmäkseen harmaan sävyjä. Kollilla on lyhyt pörröinen häntä. Mahan turkinvärit ovat enimmäkseen kermankeltaista väriä. Kolli omaa hieman helpommin takkuuntuvan turkin. Kollin silmät ovat eriväriset; oikea silmä on meripihkan värinen ja toinen jäänsininen. Meripihkan värinen silmä kääntyy keskellä kellertävään päin.

Luonne: Mieleltään vinksahtanut kolli. Häntä saatetaan sanoa jopa hulluksi, jos tätä ei tunne. Oikeasti hän on hiljainen ja monille ystävällinen. Tämä pelkää helposti ja pyrkii pakenemaan paikalta, jos jotkut alkavat tappelemaan. Kollin aivoissa naksahtaa aika usein. Silloin tämä kyyristyy maahan ja painaa tassut korvilleen, kuin vaientaakseen jonkun kauhean äänen. Kolli nauraa oudoissa kohdissa keskustelua tai vaipuu ajatuksiinsa tai tuijottaa mitään näkemättä kaukaisuuteen. Tämä kissa viihtyy yksinäisyydessä ja inhoaa suuressa porukassa oleilua. Hänelle voi jopa syntyä paniikki, jolloin huutaminen ei ole kaukana.

Muuta: Kollin nimi muuttuu pentuaikana Susipennusta Vikapennuksi tämän mielenvikaisuuden takia.

Menneisyys: Susipentu syntyi Vuoriklaanille yhdessä veljensä Kuupennun kanssa. Klaanisyntyinen, joskin puoliverinen.

Perheenjäsenet:
Emo: Orvokkikyyhky (Vuoriklaani)
Isä: Tulisielu (Metsäklaani)
Veljet: Kuupentu (Vuoriklaani) ja Myrskypentu (Tähtiklaani)
Sisaret: Omenatassu/kukka (Vuoriklaani) ja Kiiltotassu/marja (Vuoriklaani)

Vastaus:

Hyväksyn!

-Vallu

-Lisätty!

Nimi: Tuuttifluutti

04.08.2016 19:26
Kissan nimi:Kuupentu,Kuutassu, Kuumieli.

Nimen selitys: Turkki kiltelee Kuun valossa.

Kissan sukupuoli:Kolli

Kissan klaani:Vuoriklaani

Pikaluonne ja kuvaus: Musta vähän sekava kolli.

Ulkonäkö:Yön musta kolli. Turkki on sysi musta. Silmät vaalen siniset. Ne näytävät jäältä. Häntä on ohut mutta pitkä. Hänen rakenne on räjerä ja lavoista löytyy voimaa.
Takajalat ovat voimaa täynnä. Etu tassojen kynnet ovat todella terävät.Korvat ovat normaali kokoiset.
Kolli on aika loilla "normaalin" kokoinen.

Luonne:Sekava. Ailhatelee monessa asiassa. Joskus vetää toiselta korvat päästä ja toisinaan hän pelastaisi kenen tahansa hegnen.Taisteluissa hänen mielessä pyörii vain yksi asia. Voitto! Tämä kolli ei siedä häviämistä.
Äreä yleinsä kaikille. Hän havitelee kaiken halintaa klaaninsa avulla.

Muuta: Vihtyy yksin hyvin.

Menneisyys:-

Perheenjäsenet: Pitää ruvetä kirjoittelemaan kunnolla!

Emo:Orvokkikyhky.

Isä:Tulisielu.

Siskot:Omen atassu ja Kiitlotassu.

Veli:Susipentu.

Isän sisko:Hiekkatassu

Emon sisko: Leoparditäplä

Emon veljet: Roihutassu ja Keltapentu.

Emon emo:Kultasilmä.

Isän emo:Sori en tiiä ;)

Emon isä:Leijonatähti.

Lopusukuu en ees tiiä. Sori tää pn aika lyhyt ;D


Vastaus:

Hyväksyn!

-Vallu

-Lisätty!

Nimi: PAikio

28.07.2016 16:41
Kissan nimet: Kiurutassu, Kiurusiipi

Nimen selitys: Kiuru-alku tulee katin tavallista korkeammasta äänestä.

Kissan sukupuoli: Naaras

Kissan klaani: Suoklaani

Pikakuvaus: vaaleanharmaa ujo naaras mustin raidoin ja sinisin silmin.

Kissan ulkonäkö: Neiti on siro ja sulavaliikkeinen katti. Hänen turkkinsa on puolipitkää ja väriltään vaaleanharmaata, lähes valkoista. Turkki on paksua ja vedenpitävää ja siinä on mustia raitoja. Vatsa, tassut ja hännänpää ovat neitokaisella valkoiset. Myös otsassa on pieni valkoinen läikkä. Häntä neidillä on tuuhea. Silmät ovat taivaansiniset.

Kissan luonne: Neitokainen on ujo ja kiltti katti. Hän ei oikein luota muihin, sillä pelkää heidän satuttavan häntä. Muuten katti on kyllä hauska, iloinen ja eloisa naaras. Neiti on lempeä ja huolehtivainen. Hän auttaa mielellään muita, eikä pidä taisteluista. Neiti on toivoton ronantikko ja haaveilija. Hän unohtelee paljon asioita eikä aina katso mihin kulkee. Kisu siis kävelee pää pilvissä.

Muuta: Neidillä on veli Vesiklaanissa, josta hän ei tiedä mitään. Hänen sijaisemonsa kuoli taistelussa ja hän pitää Varjoturkkia isänään. Suoklaanilaisista poiketen neiti osaa uida taitavasti.

Menneisyys: Katti syntyi Vesiklaaniin, mutta jonkin ihmeen kautta päätyikin Suoklaaniin. Hänet hoiviinsa ottanut naaras kuoli Synkkäklaania vastaan käydyssä taistelussa. Vain päällikkö, parantaja ja Varjoturkki tietävät, ettei neiti ole syntyjään suoklaanilainen.

Perheenjäsenet:
Oikea emo: Tiikerililja, naaras, Vesiklaani, puneravanruskea pienehkö naaras mustin raidoin ja vihrein silmin.
Oikea isä: Kivijalka, kolli, Vesiklaani, vaaleanharmaa suuri kolli mustin leopardin täpliä muistuttavin täplin.

//ja sit se veli

Kissan nimet: Ruostetassu, Ruostevarjo

Kissan sukupuoli: kolli

Kissan klaani: Vesiklaani

Pikakuvaus: Punaruskea tyly ja juro kolli mustin leopardintäpliä muistuttavin täplin ja sinisin silmin.

Kissan ulkonäkö: Kolli on suurikokoinen ja lihaksikas katti. Hänen turkkinsa on paksua ja vedenpitävää. Väriltään se on punaruskeaa ja siinä on mustia leopardin täpliä muistuttavia täpliä. Jalat ovat voimakkaat ja vahvat. Silmät herralla ovan taivaansiniset.

Kissan luonne: Herra on ovela ja fiksu kissa. Hän osaa kyllä taistella, mutta on pelkuri ja pakenee taisteluita. Hän on juro ja tyly kissa, jolla ei ystäviä ole hirveästi, eikä kolli niitä kaipaakkaan. Herra on pitkävihainen ja kuumapäinen kissa, joka suuttuu helposti. Hän on omapäinen katti, joka ei pidä muiden tottelemisesta.

Muuta: Hänellä on sisar Suoklaanissa, vaikka ei sitä tiedäkkään. Sisko katosi heidän ollessa seikkailulla leirin ulkopuolella ja nyt kolli syyttää siitä itseään uskoen sisarensa kuolleen. Kollin eno on Tiikerililja ja isä on Kivijalka.

Vastaus:

Hyväksyn! Kiurutassulle mestariksi Mahlaviiksi ja Ruostetassulle Tiikerisydän.

-Vadelma

Patrick lisenssi, Rick Mach lisenssi, Henric Silversnö lisenssi, Shizoo, Backgrounds etc, Chibi GFX ja Nemesis
©2019 layout1 - suntuubi.com