Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

RSS

 Tapahtumaa
05.08.2016 12:46 | Vallu

Elikkäs nyt tulee pientä kilpailua ja ennustusta!

Elikkäs kilpailu kuuluu näin!

Osallistujat laativat mainoksen (mainoksen tulee kertoa hyvin roolipelistämme, sen tapahtumasta ja npc-hahmo pelistä). Mainos voi olla teksti, kuva, video tai jopa kappale. Mitä vain ikinäkeksit! Sitten he jakavat sen meille vieraskirjassa. Kun me hyväksymme mainoksen sillä saa alkaa mainostaa. Mainostamisen tulee tapahtua toisten roolipelien sivustoilla. MAINOSTAESSASI LUE TARKKAAN MISSÄ SAA MAINOSTAA JA MITEN SAA MAINOSTAA. JOS MAINOSTAT ROOLIPELISSÄ VÄÄRÄÄN PAIKKAAN, JA SIITÄ TULEE SIVUILLEMME JOTAIN VIESTIÄ SIVUSTON YLLÄPITÄJÄLTÄ, ME ANNAMME SINULLE VAROITUKSEN (NELJÄNNESTÄ VAROITUKSESTA PORTTIKIELTO KUUKAUDEKSI)

Tästälähin liittymisessä on kohta, missä kerrotaan miten löysit roolipelimme. Jos siihen kohtaan uusi liittyjä laittaa esim "Vallun mainoksesta" Vallu saisi yhden pisteen. Se ketä saa ropellemme eniten liittyjiä elokuun aikana, voittaa suuren yllätyspalkinnon! Myös parhaasta mainoksesta (eli kaikkista idearikkaimmasta, jossa kuitenkin tulee esille kaikki tärkeä ja hieno roolipelisämme) saa myös hienon yllätys palkinnon! Aikaa sinulla on siis elokuun loppuun! Ilmoittaudu mukaan alapuolelle kommentteihin (:

 

Ja sitten se ennustus!

 

Ennustus tulee kolmelle kissalle Jäätassulle, Killtotassulle ja Paatsamatassulle. Kaikki parantajaoppilaita. Heillä on myös jotain muuta yhteistä (:

 

Valkea riehuu metsässä,
vaara vaanii varjoissa.
Kun sataa värejä taivaalta,
on aika paeta sodalta.
Kaksi suurta, uhkaavaa,
tuo surua, vaaraa, tuskaa vaan.

 

"Apua mitä tuo tarkoittaa?" Siinäpä teille pohdottavaa!


 - Vallu | Kommentit (4)Kommentoi Tapahtunutta
02.08.2016 21:36 | PAikio

VIIMEAIKAISIA TAPAHTUMIA

Vanhemmat liittyneet (Tulikissa)varmaan muistavat ajan, kun päivitteln tänne mitä tarinoissa on tapahtunut. No nyt on käynyt niin että...

PAikio aloittaa jälleen päivittelemään tärkeimpiä tapahtumia!

Kyllä, se on totta! Yritän päivitellä tapahtumia vähintään kerran viikossa, mahdollisesti lauantaisin tai sunnuntaisin, mutta olen kuitenkin menossa syksyllä lukion ekalle, joten kun kouluni alkaa 8 päivän kuluttua, antakaa armoa jos en muista päivitellä. Olen kuitenkin muuttamassa uuteen kaupunkiin yksin ja aloittamassa uudessa koulussa ilman tuttuja lähellä, joten minulla on siellä aika jännät paikat...

Noniin aloitellaampas päivittely. 

Metsäklaani: Metsässä on elelty hiljaseloa Synkkäklaanin kukistamisen jälkeen. Mainitsemisen arvoisia asioita kuitenkin on, että Hunajatähti ja Varpushäntä saivat pentuja samaan aikaan, kun Varpushännän poika Tomutuuli ja tämän kumppani Aurinkosielu saivat pentuja. Ikävä kyllä kummankin pentueesta kuoli pentuja ja kummassakin on kuuro kolli. Onko kuuroilla kolleilla jokin yhteys vai onko tämä vain sattumaa? Myös Laventelisielu sai pentuja; Rauhapennun, Haukkapennun ja Vadelmapennun. Pennut eivät kuitenkaan ole metsäklaanilaisen kollin pentuja, vaan Punavaino-nimisen luopion, johon Laventelisielu rakastui. Punavainon ja Laventelisielun historia yltää kauas; jopa aikaan ennen Synkkäklaania. Laventelisielu asusti pentuaikansa Punavainon luona yhdessä emonsa Aurinkosielun, isänsä Tomutuulen ja sisaruksiensa Kermatassun, Päivänkakkaratassun ja Vaaleatassun kanssa. Nyt Laventelisielu on pakenemassa salaisen kumppaninsa luokse pentujensa kanssa entisen oppilaansa Tulisielun avustuksella. Jäävätköhän he kiinni? Tulisielusta puheen ollen. Myös tästä komeasta kollista on tullut isä! Hän sai Vuoriklaanin Orvokkikyyhkyn kanssa kolme pentua lähes heti soturiksi päästyään. Yksi pennuista kuitenkin kuoli. Mikä näitä pentuja vaivaa, kun eivät pysy hengissä? Ehkäpä pennut näkevät tulevaisuuteen? Anyway Tulisielu on saamassa lisää jälkeläisiä! Se siitä Metsäklaanista sitten.

Niittyklaani: Niittyklaanissa on tapahtunut paljon. Heidän päällikkönsä ja varapäällikkönsä kuolivat ja nyt heillä on uusi päällikkö; Päästäistähti! Hänen varapäällikkönään toimii Tuiskutaivaan sisko Kyynelkatse. Niittyklaaniin hyökkäsi suuri kissajoukko, joka hääti niittyklaanilaiset omalta reviiriltään. Nyt Päästäistähti odottaa klaaninsa vahvistuvan ja odottaa saavan kostonsa. Ja onhan Niittyklaani, jos ei vahvistunut, niin ainakin kasvanut! Lumilintu ja Varisturkki saivat pentuja ja kasvattivat heistä oppilaita. Tai ainakin suurimmasta osasta heistä. Nyt klaani on saanut kolme uutta oppilasta; Joutsentassun, Korppitassun sekä Paatsamatassun. Harakkapentua odotellessa... Paatsamatassusta tuli parantajaoppilas ja hänellä onkin tassut täynnä töitä, kun klaanin sotureita ja parantaja on sairastunut valkoyskään. Paatsamatassu saa myös hoitaa Vuoriklaanin Sulkatassua, joka päätyi traagisesti Niittyklaaniin. Sulkatassusta lisää myöhemmin. Myös Aurinkoturkki ja Taivastuli saivat pennun; yksisilmäisen Synkkäpennun! Tuleeko Synkkäpennusta soturi vaiko kenties seuraava parantajaoppilas? Niittyklaanin nuoret kissat tuntuvat rikkovan soturilakia oikein huolella! Savumyrsky tapasi Vuoriklaanin sokean parantajaoppilaan Kiiltotassun ja tuntuu pitävän tästä todella. Myös Korppitassu tapasi naaraan; suoklaanilaisen Kiurutassun. Soturilain rikkomiselta ei ole välttynyt edes parantajaoppilas! Naaras nimittäin tapasi Vuoriklaanin erikoisen oppilaan, Roihutassun. Siinä Niittyklaanin viimeaikaisia tapahtumia.

Vuoriklaani: Vuoriklaanissa sattuu ja tapahtuu. Ensinnäkin Vuoriklaanin oma varapäällikkö Pakkastuuli sai pentuja Särkynyt Sydän-nimisen erakon kanssa. He saivat neljä pentua, joista yksi päätyi Vuoriklaaniin oppilaaksi. Roihutassu rakastui heti Sulkatassuun, erakon pentuun, mutta entinen erakko ei näytä osoittavan minkäänlaista mielenkiintoa puoliveriseen Roihutassuun. Roihutassun emo Kultasilmä on rakastunut Suoklaanin Leijonatähteen ja sai taämän kanssa neljäpentua; Keltapennun, Roihutassun, Orvokkikyyhkyn ja Leoparditäplän. Roihutassu ei ole vielä soturi kuten sisarensa, sillä päätti olla oppimasta taistelua. Nyt kuitenkin kolli on alistunut taistelemaan ja on pian valmis soturiksi. Sillävälin kollin sisko Orvokkikyyhky on rakastunut Metsäklaanin Tulisieluun ja odottaa nyt jo toista pentuettaan. Vain kuningattaten emo ja sisko tietävät pentujen isän. Ei Roihutassukaan ole yksin jäänyt; hän tapasi Niittyklaanin sokean parantajaoppilaan Paatsamatassun. Samaiseen parantajaoppilaaseen, joka hoitaa kollin ensirakkautta Sulkatassua. Miten Sulkatassu päätyi Niittyklaaniin? Hän ja Orvokkikyyhkyn tyttäret Omenatassu ja Kiiltotassu lähtivät keräämään yrttejä, kun koira yllätti heidät. Sulkatassu jäi yksin taistelemaan, jotta Omenatassu ja Kiiltotassu pääsisivät pakoon. Koira raahasi vakavasti loukkaantuneen oppilaan Niittyklaanin rajalle, josta Päästöistähti sitten löysi hänet ja vei Niittyklaanin leiriin hoidettavaksi. 

Suoklaani: Suoklaanin oma päällikkö rakastui Vuoriklaanin Kultasilmään ja sai tämän kanssa pentuja. Klaaniin ilmestyi mysteerinen Myrskytassu, joka ei muista menneisyydestään mitään, mutta joka joutuu paniikkiin käsittämättömistä syistä. Nyt Myrskytassu on karkaamassa klaanista lähteäkseen selvittämään menneisyytensä salaisuuksia. Klaanissa on myös Kiurutassu, joka on alkujaan Vesiklaanista. Naaraalla on Vesiklaanissa kokonainen perhe, josta hän ei tiedä mitään. Suoklaanissa on myös Piikkitassu, joka ei näytä välittävän klaanien rajoista. Klaaniin hyökkäsi metsäklaanilaiseksi Sadeviikseksi itseään väittävä niittyklaanilainen heimokissojen avulla ja nyt hän vei Leijonatähden Piikikkäiden ruusujen heimoon tapaamaan isäänsä Pikkuruista. Saa nähdä jääkö Suoklaani Pikkuruisen vallan alle.

 

Vesiklaani: Vesiklaanissa on elelty rauhallisesti tähän saakka, mutta nyt suuri kissajoukko yrittää vallata sen.


( Päivitetty: 02.08.2016 21:44 )

 - PAikio | Kommentoi Niittyklaanin kriittinen tilanne
06.05.2016 15:56 | PAikio
Kuten olettekin jo huomanneet, Niittyklaaniin hyökkäsi susilauma. Susien hyökkäyksen jälkeen Niittyklaaniin jäi neljä soturia, parantaja, seitsemän oppilasta ja yksi pentu. Ohrahäntä, joka on yksi sotureista, siirtyi kuitenkin pentutarhaan ja sai kaksi pentua; Savupennun ja Taivaspennun. Sotureiksi jäi jäljelle Tuiskutaivas, Kyynelkatse ja Päästäiskynsi. Koska vain Kyynelkatse on npc-hahmo, täytyi päällikön tai varapäällikön olla jonkun liittyneen kissa. Tässä tapauksessa joko Tulikissan tai minun kissa. Koska Päästäiskynsi on minun kissani, ja Tuiskutaivas on Tulikissan kisuli, sanoin Vallulle, että hänen pitäisi päättää. Vallu arpoi päällikön ja varapäällikön. Päälliköksi tuli Päästäiskynsi ja varapäälliköksi Kyynelkatse. Nyt Niittyklaanissa on vain yksi soturi päällikön ja varapäällikön lisäksi, joten suuremmilla klaaneilla olisi ylivoima taisteluissa.Vink vink Lumi, Vallu, Enigma ja Tulikissa... Jos joku päälliköistä päättää hyökätä Niittyklaaniin, muistattehan kysyä ensin luvan yp:eiltä. Varjotassun ja Kuisketassun koulutusta jatkaa Kyynelkatse. Päästäiskynsi kouluttaa Sadetassua ja vahtii Aurinkotassun arviointia. Mutatassua kouluttaa ja Lumitassun arviointia vahtii Tuiskutaivas ja Varistassusta tulee soturi heti, kun Päästäiskynsi saa elämänsä. Ikävä kyllä toimintakykyisten sotureiden vähyydestä johtuen Tuiskutaivaan, Kyynelkatseen ja Päästäiskynnen on koulutettava kahta oppilasta kerrallaan niin kauan kunnes tulee uusia sotureita, jotka pystyvät kouluttamaan oppilaita.
( Päivitetty: 06.05.2016 17:32 )

 - PAikio | Kommentit (2)Kommentoi APUA!
23.04.2016 12:34 | Vallu Muhaha päällä

Apua! Klaaneissa alkaa NYT eikä myöhemmin tapahtua.

 

Noh tässä klaanien kuulumiset:

Metsäklaani:

Sai uuden Varapäällikön (kuka se on?) noh Tomutuulipa se! Hunjatähti on niin sekaisin, että klaanissa vallitsee sekasorto. Metsäklaani epäilee Suoklaanin varastaneen riistaa. Taistelusta ei varmaan voi välttyä.

 

Suoklaani:

Suoklaani uskoo Metsäklaanin varastaneen riistaa. Susia näkyy reviirillä entistä enemmän.  Hiiriturkki ja Varjosydän ovat hävinneet kummallisesti (Hymm valkoinen valehtelija ja kaksijalkalankauhu han eivät ole mitenkään tekemisissä tämäntapahtuman kanssaXD)

 

Niittyklaani:

Niittyklaani kärsii kaikkista eniten susista. Niitä on ihan jokapuolella! Leiriin hyökättiin (tämä tapahtuma pelataan 24.4.2016 klo 18.00!) Leiriin hyökkäsi kaksikymmentä sutta! Se vaati monen kissan hengen (Täplätassun,Voikukan, Takkuturkin, pikkuviiksen, Kaikutuulen ja Olkitähden!) Niittyklaanissa on siis täydellinen sekasorto! Varapäällikkö ja Päällikkö......

 

Vesiklaani:

Vesiklaanissa on parhaillaan kaamea tulva! (Tulvan alkua pelataan 29.4.2016) Tulvassa hukkuu Takkuhäntä, Ruskatassu, Hallapentu ja Kukkapentu. Riista on paennut.....

 

Vuoriklaani:

Vuoriklaanissa on paljon myrskyjä. Vuorilla sataa vielä jopa lunta! Riistaa täällä ei riitä kaikille. 


 - Vallu Muhaha päällä | Kommentit (1)Kommentoi Lisää tapahtumaa!
11.04.2016 22:35 | PAikio
Viime aikoina on ollut aika hiljaista. Omalta osaltani johtuu siitä, että peruskoulua on jäljellä alle kaksi kuukautta ja alkaa olla kiirus koulun kanssa. Jotta täällä tapahtuisi taas jotain jännää, kerron teille hiukan lisää nerokkaasta suunnitelmastani. Elikkäs tämä seuraava tapahtuu Piikikkäiden Ruusujen Heimossa. Heimoon saapuu suuri harmaa kolli, joka ilmoittaa nimekseen Pikkuruinen. Hän pyytää saada jäädä vähäksi aikaa heimoon, sillä hän etsii pentujaan. Hän vaikuttaa mukavalta kollilta, mutta katoilee välillä muutamaksi päiväksi ja palaa takaisin kärttyisenä. Eli sellaista siis Piikikkäiden Ruusujen Heimossa. Niin ja Metsäklaaniin tarvitaan uusi varapäällikkö. Vaihtoehdot ovat Tomutuuli tai joku npc. Hunajatähti saa päättää. Hmm... Mitäs muuta vielä... Ainiin Rora erosi ja hänen hahmoilleen pitäisi tehdä jotain. Minulla on pieniä ehdotuksia. Eli Päästäiskynsi voisi tappaa Kaikutuulen, Tiikerimurina, Olkitähden niin saataisiin sinne uusi päällikkö ja varapäällikkö ja tapahtumaa. Jääsiiven voisi tappaa Valkoinen valehtelija, Vääräpennun voisi tappaa Aurinkosielu ja Ruusunpiikin voisi tappaa joku halukas. Halukas voisi ilmoittaa haluavansa tappaa Ruusunpiikin kommentteihin. No sellaista tällä kertaa. Laittakaa kommentteihin, jos Roran on jotain kommentoitavaa, ehdotusta tai valitettavaa tuosta Roran kissojen hoitelemisesta pois tieltä.
 - PAikio | Kommentit (3)Kommentoi


Patrick lisenssi, Rick Mach lisenssi, Henric Silversnö lisenssi, Shizoo, Backgrounds etc, Chibi GFX ja Nemesis
©2019 layout1 - suntuubi.com