Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

Onko roolipelimme kenties ensimmäinen soturikissaroolipelisi?Tai jopa ensimmäinen roolipelisi? Vai haluatko vain testata kirjoittamista? Ehkä olet aikeissa liittyä? Tai ehkä olet jo liittynyt! Vai oletko vain satunnainen ohikulkija?

 

No kuitenkin täällä oit kirjoittaa vapaasti npc-hahmoilla! Tai no muutama sääntö pitää toki olla:

 

  1. Ei Autohittausta! ((Paitsi muilla npc hahmoilla))
  2. Ei kiroilemista!
  3. Hahmo ei voi teleportata itseään minnekään
  4. Hahmo ei voi tappaa tai satuttaa ketään.
  5. Hahamo ei voi vahentua tai liittyä tähtiklaaniin.

No tekisikö mieli jatkaa sillä npc hahmolla kirjoittamista vielä joskus muulloinkin?  Voit liittyä oheiseen vieraskirjaan hahmolla. sinun tulee noudattaa hahmon pikaluonnetta. Kun olet liittynyt sinulla pätee samat säännöt kuin muilla liittyjillä!

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Yksityinen viesti

09.09.2017 19:19

Nimi: Vatukkatassu, Vuoriklaani

27.02.2016 23:24
Hiljaisuus oli oppilaiden pesässä melkein rikkumaton. Tai no, lukuun ottamatta Pitkätassun kova äänistä kuorsausta, joka valvotti kireää Vatukkatassua ja teki tästä vielä kireämmän. Vatukkatassu oli käpertynyt kerälle oppilaiden pesän aivan toiselle reunalle yrittäen saada edes hieman unta ennen auringonnousua. Eihän tämä suunnitelma sitten ottanut tietenkään toteutuakseen. Iltamyöhään Pitkätassu oli hiipparoinut yksinäisiltä hyvin salaisilta retkiltään herättäen Vatukkatassun kompuroinnillaan. Nuori naaras oli murahtanut oppilastoverilleen ja jatkanut uniaan kunnes sitten mahtipontinen kuorsaus oli vienyt pienimmät unenrippeet pois kissan silmistä. Vatukkatassu oli noussut silmät Leiskun ylös ja mennyt tökkimäään Pitkätassua kynnet esillä. Tuo karvainen turha ketunkarvapallo oli kuitenkin vain jatkanut uneksimista ja huitonut villisti pitkillä honteloilla koivallaan. Vatukkatassu oli jopa yrittänyt raapia honteloilla mustan kissan nahkaan syviä haavoja, mutta surkea kissan kuvatus oli vain vinkunut kuin koiranpenikka ja huitaissut naarasta päin tämän kauniita kasvoja. Ainoa tuossa toimenpiteessä tyydytystä tuova asia oli se, että aamulla herättyään surkimus joutuisi raahautua parantajan luokse. Kissalla, joka nyt kuorsasi auringonsäteiden tunkeutuessa pesään ei ollut kai aivoja, sillä yhtäkkiä Pitkätassu ponkaisi ylös ja kysyi:
"Pitäisikö minun olla jo hereillä?" mustaturkkinen kissa esitti jollekkin tuntemattomalle olennolle. Vatukkatassu nousi hitaasti ylös kovalta sammalvuoteeltaan ja tuijotti toveriaan kylmillä silmillään. "Aurinko nousee juuri joten tietääkseni on auringonlaskun aika. Voit jatkaa uniasi rauhassa", Vatukkatassu naukaisi ivallisesti, mutta toinen oppilas ei tätä sävyä äänessä huomannut ja kiitti Vatukkatassua käyden taas nukkumaan. #Mikä hiirenaivoinen kissa# naaras ajatteli turhautuneena ja lähti ulos pesästä. Aurinko valaisi Vuoriklaanin leiriä vain hieman ohuilla ja himmeällä säteillä. Vatukkatassun täysin mustat silmät tarkkailivat aukiota. Nuo silmät saattoivat olla viisaammat kuin sen ikäisellä oppilaalla kuuluisi olla. Kuului räsähtelyä ja muutama soturi tarpoi ulos soturien pesästä lähte'en aamupartioon. Vatukkatassu istui vain kylmän rauhallisena oppilaiden pesän edessä ja tarkkaili leirin tapahtumia avoimen kiinnostuneena ja hämmästyttävän keskittyneesti.
//Ajattelin hieman testailla tätä cx
- Shadow Murderer//

Patrick lisenssi, Rick Mach lisenssi, Henric Silversnö lisenssi, Shizoo, Backgrounds etc, Chibi GFX ja Nemesis
©2019 layout1 - suntuubi.com